Hogy lehetne hájas tésztát készíteni, háj nélkül? Hamis hájas.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon szeretnék hájas tésztát csinálni, de nincs lehetőségem hájat szeretni. (pénz és hentes hiányában) Rákerestem, találtam pár hamis hájas receptet, szerintetek melyik lenne jó? vagy van bevált hamis hájas receptetek? Előre is köszi!
2010. nov. 3. 20:21
1/8 anonim válasza:
A hájas tészta általában "leveles" tészta. Az első recept nem olyan. A második a klasszikus vajastészta,ugyanúgy felhasználhatod,mint a hájastésztát.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor minden extra lekvár és valami nélkül megsüthetem, olyan fincsi lesz?
2010. nov. 3. 20:49
3/8 anonim válasza:
Amit irtam, az a tésztája, ezt aztán azzal töltöd, amivel éppen kedved van.
4/8 anonim válasza:
Kedves Válaszoló! Most 63% - vagy 81 % - os vagy? Hányszor regisztráltál?
5/8 anonim válasza:
A 81%-os válaszoló vagyok - és most vettem észre, hogy az elsö választ nem én irtam. Ez úgy lehetséges, hogy ERRE a kérdésre válaszoltam eredetileg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__12..
és most a cim alapján azt hittem, hogy az én válaszomra reagált a kérdezö. (Ha megnézed, az itteni elsö válasz tartalma hasonló ahhoz, amit a másik kérdésre irtam - és ez zavart meg.)
6/8 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok :D csak én nem szeretnék semmit tenni bele, mert a hájas tésztát magában szeretem. Úgy is jó?
2010. nov. 4. 09:23
8/8 anonim válasza:
Eheted üresen is, csak úgy kevesen szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!