Miért íztelen a borsópörkölt?
Ti mivel teszitek ízesebbé?
Sok fűszert használok, mégsem érzem jónak.
Ez a receptem:
Olaj
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
1 paprika
Őrölt kömény
Pirospaprika
Bors
Só
Piros Arany
450 g fagyasztott zöldborsó
Habarás
Teljesen jó a recept esetleg picit több fűszert.
Vagy próbáld ki némi zöldfűszerrel.
Én - ránézésre kimérve - olajjal, gulyáskrémmel, őrölt paprikával, szaftkockával, ízesítővel, zöldfűszerekkel készítem. Igazából mindenhez is teszek zöldfűszereket. Egy barátom eredetileg 2 évvel ezelőtt úgy találta, hogy borsós tészta tejföllel, de én egyáltalán nem habarok. Kizárólag frankfurti levest habarok. Nagyon esetleg lehet hozzá tenni kis joghurtot vagy kis tejfölt, de nem kell habarni. Párom nem is ismerte és a borsópörköltöm a kedvence lett.
35/F
14+
Esetek többségében saját nokedlivel készítem inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!