Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért íztelen a borsópörkölt?

Miért íztelen a borsópörkölt?

Figyelt kérdés

Ti mivel teszitek ízesebbé?

Sok fűszert használok, mégsem érzem jónak.

Ez a receptem:


Olaj

2 fej vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

1 paradicsom

1 paprika

Őrölt kömény

Pirospaprika

Bors

Piros Arany

450 g fagyasztott zöldborsó

Habarás


szept. 21. 19:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, legközelebb így csinálom 🙂
szept. 21. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Teljesen jó a recept esetleg picit több fűszert.

Vagy próbáld ki némi zöldfűszerrel.

szept. 22. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Én is mindig teszek bele ételízesítőt is és ha még sót kíván akkor sima sót is. Az ízvarázst használom mindig mindent megfinomít.
szept. 23. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:

Én - ránézésre kimérve - olajjal, gulyáskrémmel, őrölt paprikával, szaftkockával, ízesítővel, zöldfűszerekkel készítem. Igazából mindenhez is teszek zöldfűszereket. Egy barátom eredetileg 2 évvel ezelőtt úgy találta, hogy borsós tészta tejföllel, de én egyáltalán nem habarok. Kizárólag frankfurti levest habarok. Nagyon esetleg lehet hozzá tenni kis joghurtot vagy kis tejfölt, de nem kell habarni. Párom nem is ismerte és a borsópörköltöm a kedvence lett.


35/F

szept. 24. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:

14+

Esetek többségében saját nokedlivel készítem inkább.

szept. 24. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!