Miért íztelen a borsópörkölt?
Ti mivel teszitek ízesebbé?
Sok fűszert használok, mégsem érzem jónak.
Ez a receptem:
Olaj
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
1 paprika
Őrölt kömény
Pirospaprika
Bors
Só
Piros Arany
450 g fagyasztott zöldborsó
Habarás
#1 Igen, az valószínű.
Egyébként mielőtt beleteszem a habarást, akkor is csak köményes, pirospaprikás íze van, tehát akkor sem túl jó.
Most ez vagy ilyen, vagy rosszul csinálom 😃
Olyan ízt nem várhatsz, mint egy húsból készült pörköltnél, teljesen más jellegü lesz.
Azt nem tudom, amit te készítettél, az olyan lett, amilyen lehet vagy sem, de feltehetöen mást vártál, mint amit kaptál és amit ki lehet borsóból hozni.
#4 Az őrölt köményt szoktam pirítani a hagymával.
Egyébként a tojáspörkölttel is ugyanez a bajom.
Valószínűleg kellene ezekbe valami különleges, erőteljes fűszer, hogy a hagyományosakkal készítve ne legyen semmilyen ízű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!