Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Marhapörköltet főzök. Órák óta és még mindig rágós.aug. 28. 20:49
1/11 anonim válasza:
A marha keményebb fajta hús, 3-4 óra minimum kell neki, de néha több is.
Fözd tovább, semmit nem rontottál el
3/11 anonim válasza:
A savak kicsit átalakítják a hús szerkezetét, például a vörösbort nem csak az íze miatt szokták belerakni
4/11 anonim válasza:
Érdemes kuktában főzni, hamarabb megfő.
5/11 anonim válasza:
Öreg a marha,semmi gond egyszer majd megpuhul
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Estére végül puha lett. Első és utolsó volt.
aug. 29. 15:13
7/11 anonim válasza:
Miért? Attól, hogy nem gyors étel, még annál finomabb, én garantáltan nem hagynám ki.
8/11 anonim válasza:
szokott lenni a boltban a fűszerkeverékek környékén olyan hogy "húspuhító só" előtte kell vele bekenni valamennyivel, asszem a papajának valami kivonatát tartalmazza, nem tudom mennyit segítene a főzési időn
9/11 anonim válasza:
Ha látom a húson, hogy vén marhát vettem, akkor napokig pácolom. Így nem egész álló nap kell főzni, elég 5-6 óra.
10/11 A kérdező kommentje:
Nálunk csak a férjem eszi. De amit főztem is napokig ette, már ő is unta. Nem éri meg a fáradságot.
szept. 9. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!