Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miket ettél ma?

Miket ettél ma?

Figyelt kérdés
aug. 27. 16:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Reggeli - padlizsánkrémes kenyér. Ebéd - marhapöri. Vacsora szerintem zsíroskenyér lesz
aug. 27. 18:18
 12/20 anonim ***** válasza:
32%

56 gr tk kenyer 17 gr humusszal es 52 gr sonkaval meg egy szelet vegan sajttal es kecsappal es fel kigyouborkaval

Polenta padlizsanos csirkevel ebede

Ket gomboc fagyi

Meg nem vacsiztam

aug. 27. 18:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
De jókat ettetek....🍲🥘
aug. 27. 19:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Reggelire szaláms-sajtos kenyér, ebédre bolognai, vacsira sült cs.mell, közben egy jégkrém, meg néhány szem keksz.
aug. 27. 19:50
 15/20 anonim ***** válasza:
A cs.mell mellé volt kukoricasali és káposzta is
aug. 27. 19:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Reggelire házi tortillát sütöttem, megtöltöttem szalonnás tojásrántottával, paradicsommal és egy kis sajttal. Vacsorára pedig csirkés ragut rizzsel.
aug. 27. 20:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Inkább a kérdés: miket nem ettem ma
aug. 27. 20:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Szuper kajákat etettek ma! Kedves egészségetekre. Én is elmondom akkor miket ettem: reggelire tojás rántotta, 1 szelet kenyér paradicsom 1 szelet sonkás szalámival. Ebédre pásztortarhonya. Vacsira zsíros kenyér lilahagymával. Meg 2 kávét ittam ma.
aug. 27. 20:36
 19/20 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Karalábé, paradicsom, garnélarák.

Desszertnek banán.

aug. 27. 20:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Reggeli sima sajt+felvágott zöldség ebédre rántott szelet volt salátával vacsora tortillát
aug. 28. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!