Miket ettél ma?
Figyelt kérdés
aug. 27. 16:23
2/20 anonim válasza:
Reggelire kakaós csiga, ebédre brassói.
Egyébként próbálok reggelente zöldséget és egészségesebb reggelit enni, de ma a kakaós csigát nagyon megkívántam.
3/20 anonim válasza:
reggelire kiflit sonkával és zöldséggel, ebédre meg mustáros húst kukoricás rizzsel és salátával
4/20 anonim válasza:
reggelire zabkását banánnal
ebédre vegyes párolt zöldség, sült marhamáj
5/20 anonim válasza:
reggelire zabpalacsintát, kis salátát, uborkát, kettő abonettet, egyik szilvalekvaros másikra nem emlékszem. ebédre kis zöldségleves párolt zöldség, rizs csirkevel. délután maradék palacsinta, barack és szilva, és egy sportszelet. :DD
6/20 anonim válasza:
Reggelire zabpelyhet mandulatejben, ebédre káposztalevest, utána kölest zöldborsófőzelékkel.
7/20 anonim válasza:
Annyit ettem, hogy kifeküdtem.
2 szer ebedeltem, 2 óra szünettel, rakott krumpli lasagna először, most meg tejszínespire es 3 fasírt, azelőtt süti, csoki.
Fogok bevenni nospát most
48/nő
8/20 anonim válasza:
#7 Gratulálok! Ez még nekem is sok lenne. Ma nagyon visszafogottan toltam, reggeli vajas-lekváros kenyér, presszókávé tejszínhabbal, ebéd tejfölös krumplileves virslivel, friss német parasztkenyérrel (kenyérsütő gépben sült), utána kávé. Éhes maradtam.😀
N
9/20 anonim válasza:
Reggelire gombás rántotta, ebédre juhtúrós sztrapacska tejföllel, szalonnapörccel.
10/20 anonim válasza:
Sajtos kifli, lecsó kenyérrel, gesztenyés sütemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!