Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen egészséges/tápláló...

Milyen egészséges/tápláló reggeli ötletek vannak balerináknak?

Figyelt kérdés

1-2 napja tettem ki egy kérdést, hogy megfelelő-e az alakom a baletthoz és mivel nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, elkezdtem megbékélni az alakommal. Viszont szeretnék elkezdeni egészségesebben étkezni, de konkrétumokat senki nem tud mondani, hogy mit egyek például reggelire. Minden reggel 1,5 óra balettal kezdünk, ezért fontos hogy tápláló legyen. Amikre Én gondoltam: joghurttál (natúr joghurt benne zabpelyhes müzlivel és gyümölcsökkel), zabkása gyümölcsökkel, rántotta teljes kiőrlésű kenyérrel

Nézegettem recepteket, viszont nagyon sok hozzávalót nem szeretek közülük.😣Szeretnék kérni pár fehérjedús reggeli ötletet, amiben minimális a zsír és a szénhidrát. Nyilván eddig is odafigyeltem az étkezésre, de a reggeli péksüteményt/szendvicset szeretném lecserélni táplálóbb/egészségesebb ételekre. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

aug. 21. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
A zabpelyhet / zabkását szinte bárhogy elkészítheted, csak a fantázia szab határt. Nézd meg bátran a javaslatoka, és hidd el bátran, a balerináknak sincs semmi extra az étrendjében. Ha fogyózni szeretnél tedd azt, ha egészséges étrendre vágysz, keresgélj azok közül.
aug. 21. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Ha reggeli fehérje akkor tojás ami nagyon sokféleképpen elkészíthető.
aug. 21. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Edzés előtt mondjuk én nem a sok fehérjére mennék rá, hiszen kell az energia. Reggelire a gyümölcs, zabkása (esetleg akkor fehérje port adhatsz hozzá vagy ihatsz külön, ha ragaszkodsz hozzá) tökéletes választás.
aug. 21. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!