Milyen egészséges/tápláló reggeli ötletek vannak balerináknak?
1-2 napja tettem ki egy kérdést, hogy megfelelő-e az alakom a baletthoz és mivel nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, elkezdtem megbékélni az alakommal. Viszont szeretnék elkezdeni egészségesebben étkezni, de konkrétumokat senki nem tud mondani, hogy mit egyek például reggelire. Minden reggel 1,5 óra balettal kezdünk, ezért fontos hogy tápláló legyen. Amikre Én gondoltam: joghurttál (natúr joghurt benne zabpelyhes müzlivel és gyümölcsökkel), zabkása gyümölcsökkel, rántotta teljes kiőrlésű kenyérrel
Nézegettem recepteket, viszont nagyon sok hozzávalót nem szeretek közülük.😣Szeretnék kérni pár fehérjedús reggeli ötletet, amiben minimális a zsír és a szénhidrát. Nyilván eddig is odafigyeltem az étkezésre, de a reggeli péksüteményt/szendvicset szeretném lecserélni táplálóbb/egészségesebb ételekre. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!