Húslevesben a csontot annyira puhára főztem hogy elmállik. Ha megeszem, lehet bajom tőle, vagy semleges, esetleg egészséges hasznos lehet a testnek?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Csontot puhára?Meddig főzted azt a levest 24-48 órán keresztül?
Hát ha tényleg a csont lett olyan,akkor bajod nem lesz tőle...Halkonzerv (sprotni) is van olyan amiben az egész halban benne van a porhanyós szálka .Azt is meg lehet enni.
Ahogy szopogatom le a csontot jön a hússal a számba a cupákos része is.
Annyit azért nem: 8h.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Hát ahol az a kollagénes nyúlós lifegős áttetszően aszpikos hialurid köpeny van rajta arra gondoltam. cubák: Húsos, mócsingos csont
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Azt nem hiszem hogy puhára főztem a csontot.
Esetleg csirkecombból főzted és az néha tényleg szétmállik.
Tápos csirke.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Porcnak hívják, se nem hús, se nem csont. És természetesen semmi bajod nem lesz tőle.
Tele van kollagénnel, jót tesz az izületeknek.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Te kevered!!!!!
Mindenki elmondta, a csontnak NINCS cupákos része! A csont, az kemény, főzés után is! Sőt! Sok esetben főzés után még ridegebbé törékenyebbé válik!
NEM tudod megenni!
"Ahogy szopogatom le a csontot "
Tehát NEM a csontot eszed, hanem a csontról eszel le valamit!
Nem vagyunk gondolatolvasóak, hogy helyetted találjuk ki a fogalmakat, mert te nem bírod magad egyértelműen kifejezni, és nem tudod, hogy mi micsoda.
Eddig egyetlen dolog biztos: NEM CSONT VOLT!
NE KEVERD!!!
9. Ahogy régi tanárnőm mondaná: ha csöndben maradtál volna okosabb maradtál volna! Pihenj egy kicsit...
Örülnék ha olyan írna aki ért is a témához, és nem csak kioktató feltűnési viszketegségében akarja bebizonyítani hogy a kérdezőnek nincs igaza... :D
Ahogy írták a tápos csirkecsontnál általános hogy a vége puha. Valóban alátámasztom ettem ilyet.
Már megdőlt szegény csökönyös 9-es zagyva tévelygése.
Egyébként ez velős marhacsont és a varratnál széjjelválik a velő felett és a szürke varrati részt mállik el a fogam alatt amit meg tudok enni.
Vissza az eredeti kérdéshez:
Tehát hogy érdemes megenni vagy inkább dobjam ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!