Húslevesben a csontot annyira puhára főztem hogy elmállik. Ha megeszem, lehet bajom tőle, vagy semleges, esetleg egészséges hasznos lehet a testnek?
Csontot puhára?Meddig főzted azt a levest 24-48 órán keresztül?
Hát ha tényleg a csont lett olyan,akkor bajod nem lesz tőle...Halkonzerv (sprotni) is van olyan amiben az egész halban benne van a porhanyós szálka .Azt is meg lehet enni.
Ahogy szopogatom le a csontot jön a hússal a számba a cupákos része is.
Annyit azért nem: 8h.
Hát ahol az a kollagénes nyúlós lifegős áttetszően aszpikos hialurid köpeny van rajta arra gondoltam. cubák: Húsos, mócsingos csont
Azt nem hiszem hogy puhára főztem a csontot.
Esetleg csirkecombból főzted és az néha tényleg szétmállik.
Tápos csirke.
Porcnak hívják, se nem hús, se nem csont. És természetesen semmi bajod nem lesz tőle.
Tele van kollagénnel, jót tesz az izületeknek.
Te kevered!!!!!
Mindenki elmondta, a csontnak NINCS cupákos része! A csont, az kemény, főzés után is! Sőt! Sok esetben főzés után még ridegebbé törékenyebbé válik!
NEM tudod megenni!
"Ahogy szopogatom le a csontot "
Tehát NEM a csontot eszed, hanem a csontról eszel le valamit!
Nem vagyunk gondolatolvasóak, hogy helyetted találjuk ki a fogalmakat, mert te nem bírod magad egyértelműen kifejezni, és nem tudod, hogy mi micsoda.
Eddig egyetlen dolog biztos: NEM CSONT VOLT!
NE KEVERD!!!
9. Ahogy régi tanárnőm mondaná: ha csöndben maradtál volna okosabb maradtál volna! Pihenj egy kicsit...
Örülnék ha olyan írna aki ért is a témához, és nem csak kioktató feltűnési viszketegségében akarja bebizonyítani hogy a kérdezőnek nincs igaza... :D
Ahogy írták a tápos csirkecsontnál általános hogy a vége puha. Valóban alátámasztom ettem ilyet.
Már megdőlt szegény csökönyös 9-es zagyva tévelygése.
Egyébként ez velős marhacsont és a varratnál széjjelválik a velő felett és a szürke varrati részt mállik el a fogam alatt amit meg tudok enni.
Vissza az eredeti kérdéshez:
Tehát hogy érdemes megenni vagy inkább dobjam ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!