Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húslevesben a csontot annyira...

Húslevesben a csontot annyira puhára főztem hogy elmállik. Ha megeszem, lehet bajom tőle, vagy semleges, esetleg egészséges hasznos lehet a testnek?

Figyelt kérdés
Tehát hogy érdemes megenni vagy inkább dobjam ki?

aug. 9. 16:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Csontot?
aug. 9. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Csontot puhára?Meddig főzted azt a levest 24-48 órán keresztül?

Hát ha tényleg a csont lett olyan,akkor bajod nem lesz tőle...Halkonzerv (sprotni) is van olyan amiben az egész halban benne van a porhanyós szálka .Azt is meg lehet enni.

aug. 9. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 A kérdező kommentje:

Ahogy szopogatom le a csontot jön a hússal a számba a cupákos része is.

Annyit azért nem: 8h.

aug. 9. 17:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A csontnak nincsen "cupákos" része.
aug. 9. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát ahol az a kollagénes nyúlós lifegős áttetszően aszpikos hialurid köpeny van rajta arra gondoltam. cubák: Húsos, mócsingos csont

[link]

aug. 9. 23:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Azt nem hiszem hogy puhára főztem a csontot.

Esetleg csirkecombból főzted és az néha tényleg szétmállik.

Tápos csirke.

aug. 10. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Porcnak hívják, se nem hús, se nem csont. És természetesen semmi bajod nem lesz tőle.

Tele van kollagénnel, jót tesz az izületeknek.

aug. 10. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 A kérdező kommentje:
Én a csontra kérdeztem nem a porcra. Ne keverd.
aug. 10. 09:41
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

Te kevered!!!!!

Mindenki elmondta, a csontnak NINCS cupákos része! A csont, az kemény, főzés után is! Sőt! Sok esetben főzés után még ridegebbé törékenyebbé válik!

NEM tudod megenni!


"Ahogy szopogatom le a csontot "


Tehát NEM a csontot eszed, hanem a csontról eszel le valamit!


Nem vagyunk gondolatolvasóak, hogy helyetted találjuk ki a fogalmakat, mert te nem bírod magad egyértelműen kifejezni, és nem tudod, hogy mi micsoda.


Eddig egyetlen dolog biztos: NEM CSONT VOLT!

NE KEVERD!!!

aug. 10. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 A kérdező kommentje:

9. Ahogy régi tanárnőm mondaná: ha csöndben maradtál volna okosabb maradtál volna! Pihenj egy kicsit...

Örülnék ha olyan írna aki ért is a témához, és nem csak kioktató feltűnési viszketegségében akarja bebizonyítani hogy a kérdezőnek nincs igaza... :D


Ahogy írták a tápos csirkecsontnál általános hogy a vége puha. Valóban alátámasztom ettem ilyet.

Már megdőlt szegény csökönyös 9-es zagyva tévelygése.


Egyébként ez velős marhacsont és a varratnál széjjelválik a velő felett és a szürke varrati részt mállik el a fogam alatt amit meg tudok enni.


Vissza az eredeti kérdéshez:

Tehát hogy érdemes megenni vagy inkább dobjam ki?

aug. 10. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!