A virslit már akkor kell a vízbe tenni amikor már forr a víz?
Figyelt kérdés
aug. 21. 13:22
11/14 anonim válasza:
Én hideg vízben kezdem el melegíteni, de forrásig soha nem jut el.
12/14 anonim válasza:
Én hideg vízben rakom fel és amint elkezd forrni, elzárom és kiveszem a virslit. Nem sok vizet használok, csak éppen ellepi. Ennyi kell, hogy a hűtőhideg virsli rendesen átmelegedjen (én jó melegen szeretem, és mivel lassan eszem, az épp, hogy langyos jéghidegre hűlne a végére, így is épp csak langyos a vége). Ha több személyre csinálom és nem egyszerre tálalom ki, akkor bennehagyom a vízben, hogy meleg maradjon.
Egyébként hidegen is meg lehet enni, szóval a főzés/melegítés teljesen opcionális.
13/14 anonim válasza:
Elég párolni fél centi vízben, így kevesebb áram/gáz fogy, és gyorsabban felmelegszik. Ugyanez igaz kukoricára is, azt kb. 10 percig kell párolni, talán egy kicsit több vízben.
14/14 anonim válasza:
igaz hogy nem kell főzni, sokra rá is van írva hogy 2 percig melegítse stb. de mégis sokaknak fontos az állagbeli különbség mintha "nyersen" enné, ahhoz képest ha bedobja a lobogó vízbe 4-5 percre max mert olyankor nyilván kicsit jobban megduzzad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!