A virslit már akkor kell a vízbe tenni amikor már forr a víz?
Hideg vízben szoktam kezdeni hogy a közepe is átmelegedjen.
Ha forr a víz zárd el és rakd bele pár percre.
Én bele szoktam tenni amikor épp eszembe jut. Fel nem forralom a vizet.
A németek nagy wurst/würstche szakérök, elmondom hogy láttam tölük.
Ha van höfokszabályzós virslifözöjük, abban kb- 70-80 fokon tartják, amíg nem lesz jó. Ha túl meleg, kireped, föleg a vasatagabbak, mint nálunk a pápai.
Egy kolléga azt mondta, hogy akkor jó, ha kiveszele egyet, és kb- 5-6 másodperc alatt száraz lesz (elpárolog a meleg miatt a víz róla).
Ha nincs ilyen höfokszabályzós izék, akkor fazákban annyira melegítik, hogy kezdjen sustorogni, de forrjon fel, és takarékon ilyen szinten tartják.
Le kell öblíteni a virslit, majd már nem forrásban lévő vízbe tenni, egy percmúlva kivenni, és lehet is falatozni.
a virslit nem szabad főzni, gyárilag főzött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!