Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A virslit már akkor kell a...

A virslit már akkor kell a vízbe tenni amikor már forr a víz?

Figyelt kérdés
aug. 21. 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, csak addig kell „áznia”, hogy számodra kellenes hőfokot elérjen. Főni egy tizedmásodpercig sem kell.
aug. 21. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
5%
Az első bődületes baromságot írt.
aug. 21. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi az a baromság? A virslit már a gyárban megfőzték, csak melegíteni kell. De te főzzed nyugodtan akár napokig is.
aug. 21. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A virslit nem kell főzni. Az már hőkezelt termék. Sőt, ha szója van benne, akkor ki is pukkan, ha főzöd. Én például felforralom a vizet, leveszem az edényt a tűzhelyről és utána rakom bele a virslit, hogy felmelegedjen.
aug. 21. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak forralt vízbe teszem bele, hogy átmelegedjen, de ennyi. "főzni" nem kell.
aug. 21. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 Mad Max2 ***** válasza:
100%
én a mikróba szoktam 1 percre betenni víz nélkül, ugyan ugy megmelegszik és gyorsan kész van.
aug. 21. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hideg vízben szoktam kezdeni hogy a közepe is átmelegedjen.

Ha forr a víz zárd el és rakd bele pár percre.

aug. 21. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én bele szoktam tenni amikor épp eszembe jut. Fel nem forralom a vizet.


A németek nagy wurst/würstche szakérök, elmondom hogy láttam tölük.

Ha van höfokszabályzós virslifözöjük, abban kb- 70-80 fokon tartják, amíg nem lesz jó. Ha túl meleg, kireped, föleg a vasatagabbak, mint nálunk a pápai.


Egy kolléga azt mondta, hogy akkor jó, ha kiveszele egyet, és kb- 5-6 másodperc alatt száraz lesz (elpárolog a meleg miatt a víz róla).


Ha nincs ilyen höfokszabályzós izék, akkor fazákban annyira melegítik, hogy kezdjen sustorogni, de forrjon fel, és takarékon ilyen szinten tartják.

aug. 21. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem általaban felforr a víz, mert mindig megfeledkezem róla, hogy épp virslit főzök:) beledobom utána pár perc múlva tálalom.
aug. 21. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Le kell öblíteni a virslit, majd már nem forrásban lévő vízbe tenni, egy percmúlva kivenni, és lehet is falatozni.


a virslit nem szabad főzni, gyárilag főzött.

aug. 21. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!