Ha nincs otthon elég mascarpone egy Tiramisu-hoz, milyen tejes dolgot lehet esetleg hozzáadni?
Figyelt kérdés
Rendelkezésre áll:
- Tejföl
- Görög joghurt
- 10%-os főzőtejszín
- Tej
Ezek közül melyik, ami a legkevésbé eltérő ízt eredményezné, ha kicsit hozzáadnék a megfelelő nedvességtartalom és állag elérése érdekében?
aug. 17. 00:11
1/7 anonim válasza:
A tejszín meg a tej mindenesetre folyik, a joghurt is eléggé gél állagú, úgyhogy tejfölt. Szoktak tejföllel is csinálni piskótás édességet, legfeljebb egy picivel több cukorral.
3/7 anonim válasza:
#2. Tiramisuba túró?🤦♀️
Kérdező, a tejfölre szavazok, a görög joghurt vizesebb és savanykásabb.
4/7 anonim válasza:
Pont a görög joghurt a krémesebb és "édesebb".
5/7 anonim válasza:
Vagy vegyél még mascarponét, vagy görög joghurtot csurgass le szitán és azt tedd hozzá. A tej, tejföl, fözötejszín túl folyós.
6/7 anonim válasza:
Krémes túró tökéletes lenne,a felsoroltak nem túl jó helyettesítők.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat: lehet a legjobb lesz elszaladnom inkább a boltba és vennem még egy keveset 😄
aug. 17. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!