Hogy tudom megakadályozni hogy elázzon a torta piskótája a tejszínes mascarponés tortakrémtől?
Figyelt kérdés
Adott egy szuper piskóta, nem száraz. Egy tejszínes mascarponés tortakrém. Csináltam egy mini próbatortát és nagyon eláztatta a piskótát a krém amit én nem akarok.
Mit lehetne tenni? Pl vékonyan egy vajkrém réteget felvinni a piskótára hogy ne ázzon? Csak a vajkrémet nem szereti az ünnepelt. Esetleg egy vékony réteg fehércsoki ganache a krém alatt? Vagy bármi más ötlet?
máj. 31. 11:04
1/7 anonim válasza:
Pedig az nem egy híg krém... Esetleg egy kis lekvárt megpróbálhatsz kenni alá, ha megy a torta ízéhez, vagy tegyél habfixálót a habhoz.
2/7 A kérdező kommentje:
Pisztáciás piskóta és epres mascarpone krém. Eperlekvárom van de felek az még jobban eláztatja hisz vizes
máj. 31. 11:39
3/7 anonim válasza:
Az eper lesz a ludas, kiengedi a levét, próbáld meg lecukrozva állni hagyni kicsit, majd lecsöpögtetni a levét és úgy hozzákeverni a krémhez.
4/7 A kérdező kommentje:
Zselésített eperpürét tettem a tejszínbe, nem darabokat
máj. 31. 12:50
5/7 anonim válasza:
Lekvár is nyilván elaztatja.Sima fehér csoki felolvasztva ez mehet a piskótára és erre a mascarponés krém .
Lesz benne egy ropogós réteg.
Ha áztat a krém,az is valószínű lágy némileg.Zselatin lehet kellene bele
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Sűrítem a krémet és teszek fehér csokit
máj. 31. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!