Ki, mit főz ma?
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 11:40
11/18 anonim válasza:
en vettem a boltba egy doboz kaviart es egy uveg pezsgot,mivel nem tudok fozni.de beerem ennyivel.
12/18 anonim válasza:
Máj galuska leves. Lencse főzelék egybe fasirt. Túró fánk-karika.
13/18 anonim válasza:
Csülkös bableves csipetkével, friss kenyérrel. Vasárnapi mézes krémes.
14/18 anonim válasza:
utso! isteni valasztas!!! bar tudnek fozni...
15/18 anonim válasza:
Köszi. Mindenki tud főzni, csak egyszer el kell kezdeni.
16/18 anonim válasza:
ez igaz,de a multkor is probaltam tesztat csinalni,de ugy osszeragadt hogy az csak na es ehetetlen volt. nagyon sok ido kell mig elsajatitod a fozes titkait....
17/18 anonim válasza:
Körtés-rozmaringos pulykaragut krumplipürével, kakaós kevert süti meggyes tejbegríz töltelékkel.
18/18 A kérdező kommentje:
Én is csülkös bablevest csináltam! :)
Hm, de úgy látom mindenkinél nagyon finom dolgok készültek a konyhában! :)
52%-os válaszoló: miért nem írsz ide fel és kérsz segítséget? Szerintem biztosan akadna 1-2 segítőkész ember, még én is szívesen segítek neked, ha tudok. :)
2010. nov. 3. 13:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!