A natur kesudióból,hogyan lehet sózottat csinálni?
Figyelt kérdés
aug. 12. 22:19
2/7 A kérdező kommentje:
Olyan íze lesz mint a sózottnak?
Sózam meg a zacskóban? Vagy egy serpenyőben?
aug. 12. 22:28
4/7 A kérdező kommentje:
De a zacskójában? És rá ragad a só?
aug. 12. 22:39
5/7 anonim válasza:
Édes jó istenen! Mond, hogy ez csak valami rossz álom!
Akár a zacskójáva is szórhatsz sót. Majd befogod a száját és jól összerázod.
6/7 anonim válasza:
Leoblited vagy megspricceled vízzel. A nedves cuccot beleteszed egy tálba, sőt szórsz rá és jól osszeforgatod. Ezután kiterített szépen konyharuhára vagy szalvétára és megszaritod - vagy pár percre a sütőbe teszed száradni
7/7 anonim válasza:
Simán a só nem fog rátapadni,sós vízzel spricceld le aztán sütőben száríts rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!