Gyrost szeretnék csinálni, de nincs itthon natur joghurt, kefir vagy tejföl lenne jobb a szószhoz?
Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 17:18
3/6 anonim válasza:
Szabolcsból szabadultam, itt tejföl, cukor, majonéz és ketchup keverékéből van a legtöbb helyi szósz alapja :) ehhez az alaphoz ha tesztek még egy kis paprikakrémet is hogy épphogy megszínezze, egészen sajátságos kis szósz lesz :D
5/6 anonim válasza:
A tejfölhöz keverj hozzá egy kis kefirt, hogy folyósabb legyen a tejföl.
6/6 anonim válasza:
Mind a kettő jó hozzá a trjföl kicsit ízetlenebb több fűszer citromlé kell bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!