Ha csirkemellből készülne rizses hús, azt hogy kell csinálni? Több víz kell hozzá, mint a natúr rizshez? A csirkehús mennyi idő alatt fő meg?
Ugyanúgy, mint amikor sertésből főzöd.
Amikor 3/4 részig kész a csirkepörkölt, öntsd bele a kisebb csészényi rizst, öntsd fel annyi vízzel, hogy ellepje és lefedve főzd készre. Ha hamar elfő és még nyers, önts hozzá fél cseszényi meleg vizet, rázd össze, főzd tovább.
Úgy érted, hogy először egy csirkepörköltet kell készíteni és ahhoz adni a rizst és még együtt is főzni?
(Sertésből sem csináltam még.)
egyszerűen nem gondolhattad komolyan, hogy a rizses hús úgy készül, hogy összeöntöd a nyers rizst a nyers csirkével, löttyintesz rá egy kis vizet és forralod amíg fel nem szívja a vizet
nem ettél még soha életedben semmilyen főtt ételt...?
#1, #2. Köszönöm.
#4. Nem szoktam húst enni.
Rizst azt igen. Nem beszólni kéne, hanem válaszolni.
Max fél óra és lehet picit intenzívebben fűszerezni mert a csirkemell elég semleges ízű.
De egyébként mint egy Bácskai rizsehúst.
1 pörkölt? Rizses húsról van szó. Ez a rizottó magyar verziója nem? Rizs, benne apróra vágott csirkemell vagy egyéb hús.
2, 50 perc alatt!? Mekkora darab csirkével dolgozol te, vagy ez valami dioszaurusz hibrid?
Nálam 15 perc alatt már jó a csirkemell kockázva, plusz esetleg olajon korábban megpirítom 2-3 percre, hogy ne legyen sápadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!