Filézett csirkemell FŐZÉSE, bőr nélkül hogyan lehetséges úgy, hogy puha legyen az elkészült, megfőtt csirkehús? Különleges felszerelés nélkül?
Jelenleg fagyasztott állapotban van a csirkemell.
Kuktát ajánljátok? Vagy normál fazékban?
A csirkemell általában pont azért szárad ki, mert túl van sütve, így nálam a kukta eleve ki van zárva.
Baconbe tekerve szintén kiszárad, többek között a bacon magas sótartalma miatt, és ugyanez igaz akkor is, ha valamilyen egyéb szalonna van mellette mondjuk a sütőben.
Maghőmérővel lehet figyelni, 2-3000Ft-os eszköz, különböző gasztro oldalakon pedig millió egy ajánlás van a megfelelő hőfokok terén.
#1. Van itthon ételhőmérő.
Ha az ember 2 weboldalon próbál tájékozódni, akkor 2 egymásnak ellentmondó leírást talál, ha még több oldalon, akkor sajnos még nagyobbak az eltérések.
Nem sütésre, hanem főzésre vonatkozik a kérdés.
Elég neki normál fazék ha mindenképpen főzni szeretnéd.
Kb. Fél óra alatt kész van.Vizébe tegyél fűszereket vagy friss zöldfűszert,petrezselymet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!