Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Filézett csirkemell FŐZÉSE,...

Filézett csirkemell FŐZÉSE, bőr nélkül hogyan lehetséges úgy, hogy puha legyen az elkészült, megfőtt csirkehús? Különleges felszerelés nélkül?

Figyelt kérdés

Jelenleg fagyasztott állapotban van a csirkemell.


Kuktát ajánljátok? Vagy normál fazékban?



2023. jún. 5. 20:32
 1/5 anonim válasza:
100%

A csirkemell általában pont azért szárad ki, mert túl van sütve, így nálam a kukta eleve ki van zárva.

Baconbe tekerve szintén kiszárad, többek között a bacon magas sótartalma miatt, és ugyanez igaz akkor is, ha valamilyen egyéb szalonna van mellette mondjuk a sütőben.


Maghőmérővel lehet figyelni, 2-3000Ft-os eszköz, különböző gasztro oldalakon pedig millió egy ajánlás van a megfelelő hőfokok terén.

2023. jún. 5. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

#1. Van itthon ételhőmérő.

Ha az ember 2 weboldalon próbál tájékozódni, akkor 2 egymásnak ellentmondó leírást talál, ha még több oldalon, akkor sajnos még nagyobbak az eltérések.


Nem sütésre, hanem főzésre vonatkozik a kérdés.

2023. jún. 5. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég neki normál fazék ha mindenképpen főzni szeretnéd.

Kb. Fél óra alatt kész van.Vizébe tegyél fűszereket vagy friss zöldfűszert,petrezselymet

2023. jún. 6. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Sót nem szabad a főzővízbe tenni, hanem fűszernövényeket?
2023. jún. 6. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
De sózd nyugodtan egy zöldség leves kocka is mehet mellé.
2023. jún. 6. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!