Melyik uborkasalátát kedveled jobban?
A tejfölös uborkasalátát vagy csak a sima ecetes-cukrosat?
Függ-e az ételtől, hogy tejfölösen készíted-e mellé az uborkasalátát?
Megiszod az uborkasaláta levét is?
Hova teszed a salátát evéskor: külön salátástányérba vagy az étel mellé a tányér szélére?
A legegyszerűbb verzióban!
Se tejföl, (az nekem a főételbe való, nem egy ecetes savanyúságba!)
se fokhagyma, mert az túl intenzív az uborka ízéhez képest.
Víz, só, cukor, ecet. Se több, se kevesebb.
A tejfölöset valamivel jobban kedvelem.
Megiszom a salátaleveket.
Ecet, cukor, só, víz. Külön tálkában tálalva, néha kis pirospaprikával megszórva.
Tejfölöset nem szoktam enni, nem bírom a tejtermékeket. Viszont most megkívántam, lehet valami helyettesítővel készítek.
Tejfölös
Nem (amihez nem jó a tejfölös, ahhoz nem csinálok uborkasalátát)
Igen
Külön
Utálom az ecetet, én citromsavat és cukrot használok, mint a boltiak.
És fokhagymát. Anélkül nem is ismertem. Ecettel? Brrr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!