Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Uborkasaláta levébe csinálhato...

Uborkasaláta levébe csinálhatok újra salátát?

Figyelt kérdés

szerdán készítetettem, cukor, ecet, víz, pirospaprika van benne. ma fogyott el, de holnap megint olyat főzök, amihez kell a sali.

készíthetem ugyanabba a lébe, vagy csináljak újat? holnap és vasárnap még biztos ennénk belőle.


2016. ápr. 8. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire rosszul megy? Ugyan csinálj másikat...
2016. ápr. 8. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiszta eszközzel szedtétek ki a salátát a léből, elméletileg felhasználhatod másik salátához. Az összetevői nem romlanak meg, a többi ízlés dolga.
2016. ápr. 8. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi, csinálok újat.

#1-es, nagyon kedves vagy :*

2016. ápr. 8. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én csináltam már így. :)
2016. ápr. 8. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
6%
Hosszú az idő. Amúgy simán csinálnék, de 3-4 nap után a zöldséges cuccok meg szoktak romlani a hűtőben (nincs nagyon széleskörű tapasztalatom, mert kevés dolog áll el nálunk addig, s lehet, hogy az ecetes lé jobban bírja, de azért inkább nem a 4 napos levet tartalmazó salátát adnám a vasárnapi ebéd mellé...)
2016. ápr. 8. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
5%
Speciel én a gyomorrontástól nem félnék, nekem nem árt kb. semmi, de a romlásnak indult növényi dolgok nem finomak. Amúgy most jut eszembe, hogy a kibontott paradicsompüré is egész sokat szokott megélni a hűtőben, úgyhogy lehet, hogy kibírná a cucc, de nagyon határon mozog, ennyit nem ér az a lé, nincs benne semmi speckó. Még ha szarvasgombás olaj lenne (ami amúgyse olyan romlékony, gondolom), de régi salátalé...
2016. ápr. 8. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
94%

Nálam előfordult már, hogy vasárnap uborkasaláta volt, és tudtam már, hogy szerdán krumplistésztát fogok csinálni.

Az uborka elfogyott,- salátakanállal veszek ki mindenki kistányérjára, és senki nem eszik bele - így a levet finomszűrőn át egy csavarosüvegbe szűrtem, majd betettem a hűtőbe.

A friss uborkasalátának pont elég volt a lé, finom volt, senkinek sem lett kutya baja sem.

Még annyit hozzá, hogy én az egész salátára nem teszek pirospaprikát, csak a kistányéron szórom meg egy csipetnyivel szín kedvéért.

Én ettől nem érzem "fa**arinak " magam, mert biztos voltam és vagyok abban, hogy a lének semmi baja nincs 3 nap alatt a hűtőben.

Sokan a kész salátát is elteszik 3 napra, és mégsem halnak bele...

2016. ápr. 9. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!