Uborkasaláta levébe csinálhatok újra salátát?
szerdán készítetettem, cukor, ecet, víz, pirospaprika van benne. ma fogyott el, de holnap megint olyat főzök, amihez kell a sali.
készíthetem ugyanabba a lébe, vagy csináljak újat? holnap és vasárnap még biztos ennénk belőle.
Köszi, csinálok újat.
#1-es, nagyon kedves vagy :*
Nálam előfordult már, hogy vasárnap uborkasaláta volt, és tudtam már, hogy szerdán krumplistésztát fogok csinálni.
Az uborka elfogyott,- salátakanállal veszek ki mindenki kistányérjára, és senki nem eszik bele - így a levet finomszűrőn át egy csavarosüvegbe szűrtem, majd betettem a hűtőbe.
A friss uborkasalátának pont elég volt a lé, finom volt, senkinek sem lett kutya baja sem.
Még annyit hozzá, hogy én az egész salátára nem teszek pirospaprikát, csak a kistányéron szórom meg egy csipetnyivel szín kedvéért.
Én ettől nem érzem "fa**arinak " magam, mert biztos voltam és vagyok abban, hogy a lének semmi baja nincs 3 nap alatt a hűtőben.
Sokan a kész salátát is elteszik 3 napra, és mégsem halnak bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!