A kopogósra száradt zsömlét hogy tároljam? Mit csinálhatok belőle?
Valahol azt olvastam, mélyhűtőben kell tárolni. Ez igaz? Meddig tartható el?
És utána leginkább fasírtba meg spenótba használható, ugye?
Csak mert a legtöbb recept a kevésbé szikkadt zsömlékre ad ötleteket.
Ha kopogósra száradt, akkor akárhol tárolhatod, mert nem romlik. Lefagyasztai teljesen értelmetlen dolog lenne, csak foglalja a helyet ott.
A legegyszerütt, ha ledarálod/lereszeled - akkor zsömlemorzsa lesz belöle és úgy fel tudod sok mindenhez használni.
Fasírtba, spenóthoz nem használnám, legfeljebb morzsaként, mert egyébként nem megy szét, darabok lesznek benne.
Utolsó :-).
Nem is rossz ötlet, ti. most fedeztük fel a férjemmel, hogy valószínűleg valaki beugrott az ablakunkon és elvitte a pénzünket, más magyarázat nincs az eltűnésére.
A többi ötletet is köszönöm, darálóm ugyan nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!