Melyik uborkasalátát kedveled jobban?
Figyelt kérdés
A tejfölös uborkasalátát vagy csak a sima ecetes-cukrosat?
Függ-e az ételtől, hogy tejfölösen készíted-e mellé az uborkasalátát?
Megiszod az uborkasaláta levét is?
Hova teszed a salátát evéskor: külön salátástányérba vagy az étel mellé a tányér szélére?
aug. 9. 16:35
2/17 anonim válasza:
Ecetes-cukros nekem az igazi uborkasaláta.
Ha tejfölös, akkor abba fokhagyma is megy, az már nekem tzatziki, azt köretként eszem. De ki hogy szereti.
3/17 anonim válasza:
Mindet utálom, szerintem a kígyóuborka gusztustalan.
4/17 A kérdező kommentje:
Az ecetes-cukrosba nem tesztek fokhagymát?
aug. 9. 16:46
6/17 anonim válasza:
Az ecetes-cukrosat csak akkor, ha nincs felöntve vízzel.
De egyébként szeretem tejfölösen is, attó, függöen, mihez eszem meg mire van kedvem, döntöm el, milyet választok.
Annyi leve nincs soha, hogy külön inni lehessen.
Az meg szerintem alap, hogy a salátát külön tányéron tálalom.
7/17 anonim válasza:
2-es: a fokhagymás-tejfölös uborkasalátának semmi köze a tzatzikihez azon kívül, hogy mindegyikben van uborka.
9/17 anonim válasza:
Mifelénk ecetes-cukrosat csinálunk és teszünk bele pici fokhagymát és pirospaprikát. Levet nem iszom meg, és külön kistálban tálaljuk.
10/17 anonim válasza:
Joghurtos,mentás vagy klasszikususat szoktam.
Szeretem mindenhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!