Pizzzériákban milyen lisztet használnak?
Figyelt kérdés
Esetleg valami titkos összetevő? Ha itthon csinálok magamnak pizzát akkor minden oké, de van olyan pizzéria ahol ha eszek, utána nem győzök vizet, inni annyira szomjas vagyok.júl. 30. 15:22
21/22 anonim válasza:
15: Ez sem igaz... Korábbi megfelelő haszonnal 1500 magasságában kihozható lenne az összes pizza minőségien. Sajnos a növekvő dolgozói igények és egyéb külső körülmények miatt lett már rablás a pizza is. Ismerek olyan dolgozót, akinek nem szállt el az agya és a többi dolgozó miatt történik például. Mindentől függetlenül továbbra sincs teljes indok ennyiért és 2.500-ért sem árulni, az említett 3-E már rendkívül brutális is és én például nem fogok rablókat etetni. Még Siófokon sem kerül annyiba és pedig minőségit adnak.
22/22 anonim válasza:
"Jaj, meleg van, sütögetni kell, nem megyek dolgozni ennyiért!" S nincs munkaerő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!