Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Reggelit egy hónapra 20.000...

Reggelit egy hónapra 20.000 ft-ból hogyan tudnátok ki hozni ?

Figyelt kérdés

Picit spórolni szeretnék és, ha 20.000 ftból havonta ki tudnám hozni csak a reggelit annak nagyon örülnék. Csak magamnak . " most kezdtem el dolgozni , kevés konyhai tapasztalattal rendelkezem 22 éves F. ) Természetesen nem vajas zsemlére gondolok . Akár naponta tudok vásárolni és a munkahelyen lehet mikrózni dolgokat.

Lehet van kreatívabb ötleteitek mint nekem mert a péksütemeny drága hosszú távon, a szendvics meg unalmas .

Előre is köszönöm!

júl. 28. 20:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem kezdesz el főzni akkor sose tanulsz meg.

És nekem se lenne fozni idom ha nem szannek ra. Szanni kell ra.

Egy ebédem kb 650 ftra jön ki mindennel együtt. Csak ezen megspórolnál havi 40 ezret

júl. 30. 13:29
 22/22 anonim válasza:
mhm én csak ötletekkel jöttem: tojásrántotta, tejbegríz, melegszendó, müzli tejjel, vegyes gyümis müzli natúr joghurttal, natúr joghurt banánnal vagy egyéb gyümivel, vajas pirítós, tükörtojás sültvirslivel, főtt virsli, zsíroskenyér parival :) jó étvágyat!
aug. 7. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!