Reggelit egy hónapra 20.000 ft-ból hogyan tudnátok ki hozni ?
Picit spórolni szeretnék és, ha 20.000 ftból havonta ki tudnám hozni csak a reggelit annak nagyon örülnék. Csak magamnak . " most kezdtem el dolgozni , kevés konyhai tapasztalattal rendelkezem 22 éves F. ) Természetesen nem vajas zsemlére gondolok . Akár naponta tudok vásárolni és a munkahelyen lehet mikrózni dolgokat.
Lehet van kreatívabb ötleteitek mint nekem mert a péksütemeny drága hosszú távon, a szendvics meg unalmas .
Előre is köszönöm!
Nem akarok mindig szendvicset enni . De akadnak jó ötletek!! Azt elfelejtettem írni csak teljes kiőrlésű pékárút eszek az picit drágább, cukros ételt sem eszem, illetve fizikai munkát végzek és reggelim 8kor van és délután5ig ki kell birnom vele. Sajnos a magvakat,zabkasa,müzli ilyeneket nem szeretem,se a párizsit. Csak fejbe össze akarom tenni mert eddig nagyon sok elment rá, nem foglalkoztam az árakkal. Illetve ugye ebbe még beletartozik az innivaló is ,az napi 200ft ami ugye 20 napra számolva 4.000.
Ezek az ötletek tetszenek:
rántotta variációk
szendvics + joghurt vagy gyümölcs
virsli
Milyen egyszerű ételek és amikor tervezi az ember 1 hónapra előre alig jut eszébe valami.
melegszendvicsk
tonhal,tonhalsaláta
12
Van amikor én is müzlit eszem reggelire.Joghurttal gyümölcsdarabokkal keverve.Viszont ilyenkor ahhoz,hogy jóllakjak vele;elfogyasztok kb.30 dkg müzlit meg rá olyan bő fél liter joghurtot.Ha mindennap azt enném,akkor egy hét alatt elfogyna az ami neked egy hónapig kitart...Így számolva már azért nem olyan olcsó.
simán. ma pl ezt viszem a melóba:
tortilla bele rántotta, sült bacon pirított gomba zöldségek, feltekerem még picit pirítom, ha kihűlt félbevágom.
Nekem ebből egy bőven elég 12-13 óráig és az ára max 400 forint
Miért kell kibírnod köztes rágcsa nélkül? Olyan helyen dolgozol, ahol sípszóra mehetsz wc-re is?
Pl. Korpovit/zabkeksz a zsebbe, aztán abból tudsz bedobálni nap közben is.
A 200 ft-ot sem értem italra, ez mi lenne és miért is kell?
Én kipróbálnám a rostot is (nedves kajákba keverve 1 kanállal), hogy hogyan hat rád, lehet jobban eltelít, mint az átlagembert. (Almarost, útifűmaghéj, stb.)
Gyümölcssaláta + előtte/utána sajt, magában? Ezzel megvan a kellő mennyiségű szénhidrát + fehérje + zsír + rost + vitamin, és nem is szemetet eszel (mint a felvágottaknál).
Hát inni való azért kell mert inni muszáj , és csak ásványvízről beszélek , mivel a kávét adja a cég .
Munka közben meg nem lehet enni , csak szünetben. És nem sipszóra kell wc re menni :D
Köszönöm az újabb ötleteket!
Veszel egy üveg vizet (200ft) és azt mindig újratöltöd csapvízzel. Spóeoltál 3950 forintot havonta.
Az meg nonszensz hogy 8tol 5ig nem eszel semmit. Az hogy erre amx 20 ezred van az vegkepp.
Köztes étkezest be kell iktatni. Annyi minden meg lehet enni 3 perc alatt
Ne haragudj de van egy munkaidő, van kaja szünet még jó , hogy nem ehetsz közbe :D evvel nincs is semmi probléma, normális. Aki cigizik ő is csak szünetben mehet ki ....
Nem 20.000 van rá, de annyiból akarom kihozni a reggelit mert eddig kb. 35/50 ment rá amit sokallok. Persze aki tud főzni annak könnyű, visz másnap melóba stb, én nem tudok vagyis kevés mindent , időm is 2 naponta van főzni, ami bonyolult meg megennem azt meg menübe kérem * mielőtt ez is baj lenne leirom,hogy az iskola konyhaján 2000ft alatt van a menü.
Igazából elég sokat meg lehet fogni a kaján úgy,hogy eszel is . Máson nem igen lehet spórolni. És igen spórolni is fogok most vagyok fiatal, most kell gyűjteni. Én is láthatnak otthon mama hotelbe persze akkor könnyebb lenne, de nem ezt választottam.
Köszönöm mindenkinek a sok ötletet ebből már lehet tervezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!