Mit csinálok rosszul, miért nem sikerülnek a kevert sütijeim?
Akkor esetleg a sütési hőmérséklet nem megfelelő.Vagy maga a recept rossz.
Mondjuk jó volna mellékelni egy olyan recept videót amit követtél és nem nem sikerült a tészta.Aztán,akkor a gyakorlott sütögetők talán el tudnák neked mondani mi hibádzik.
Én a sütőport nem csak beledobom, hanem beleszitálom a lisztbe.
Illetve a tojást felverem utána apránként adagolom a lisztet és spatulával keverem, nem géppel.
A sütéssel lehet gond, a kevert sütiknél mindig előmelegített, forró sütőbe kell tenni, illetve az első 10-15 percben nem szabad kinyitni a sütőt.
A másik probléma a sütő lehet, nem megfelelő a szabályzója, nem elég meleg.
Kezdjük azzal, hogy a linkelt receptnél a leírás és a videó köszönőviszonyban sincs egymással.
Ha a leírás szerint csinálod (cukor-tojás habosra, bele a vaj, utána az elegyített szárazak), akkor rendben kell legyen az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!