Milyen konyhai kütyüt kell vennem?
Férfi vagyok, egyedül élek, alapvetően az életben maradásért sütök-főzök, minél kevesebb időm akarom erre szánni. Továbbá mániám az energiatakarékosság, ez kiemelt szempont.
A mikróm most romlott el, ebben sütöttem "süteményt" (tk liszt, tojás, cukor, víz, fagy. gyümölcs), a mikrónak volt grill funkciója de sose használtam valamiért. Van még egy villanytűzhely, aminek a sütő részét nem nagyon használom, mert sok idő(10p) amíg bemelegszik és nem energiatakarékos. A tűzhelyen sütök csirkemellet serpenyőben, főzök lencsét, bulgurt, zöldséget.
A mikrós süti ízélménye nem annyira nyerő, talán van alkalmasabb eszköz süti sütésre és nem kell több időt vacakolnom vele. Tőlem sülhet tovább csak nekem ne kelljen vele többet dolgozni.
A mikróban a sütin kívül sütöttem tojást, meg a bolti fagyasztott panírozott dolgokat. De előfordult már sütőtök is.
Ami eszembe jut megoldás:
1. Légkeveréses mikró, ez outletből rendelve 60 ezer.
2. Egy sima mikró + air fryer
Egy használt sima mikró kb 10 ezer, plusz van helyben(Veszprém) egy eladó airfryer 7 ezerért. Lehet használt cucc is.
Mit javasoltok?
air fryerben is tudsz süteményt sütni! én szilikon muffin formában sütök benne muffinokat, és nagyon finom lesz, hamar is kész van.
sütőtököt is sütöttem benne.
A mikrót én csak melegítésre használom. Helyedben legolcsóbb mikró + air fryer kombót választanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!