Milyen konyhai kütyüt kell vennem?
Férfi vagyok, egyedül élek, alapvetően az életben maradásért sütök-főzök, minél kevesebb időm akarom erre szánni. Továbbá mániám az energiatakarékosság, ez kiemelt szempont.
A mikróm most romlott el, ebben sütöttem "süteményt" (tk liszt, tojás, cukor, víz, fagy. gyümölcs), a mikrónak volt grill funkciója de sose használtam valamiért. Van még egy villanytűzhely, aminek a sütő részét nem nagyon használom, mert sok idő(10p) amíg bemelegszik és nem energiatakarékos. A tűzhelyen sütök csirkemellet serpenyőben, főzök lencsét, bulgurt, zöldséget.
A mikrós süti ízélménye nem annyira nyerő, talán van alkalmasabb eszköz süti sütésre és nem kell több időt vacakolnom vele. Tőlem sülhet tovább csak nekem ne kelljen vele többet dolgozni.
A mikróban a sütin kívül sütöttem tojást, meg a bolti fagyasztott panírozott dolgokat. De előfordult már sütőtök is.
Ami eszembe jut megoldás:
1. Légkeveréses mikró, ez outletből rendelve 60 ezer.
2. Egy sima mikró + air fryer
Egy használt sima mikró kb 10 ezer, plusz van helyben(Veszprém) egy eladó airfryer 7 ezerért. Lehet használt cucc is.
Mit javasoltok?
Vegyél egy ilyesmit és szevasz. Meg egy olcsó mikrót a melegítéshez. Dettó pasi vagyok, nagyjából ennyim van nekem is, szinte mindenre elég.
6
Van villanytuzhelye. Azon tudna melegíteni. A mikro sütő funkcióját teljesen kiváltaná az airfryer
Az említett süti szempontjából mi a különbség a
-simán mikróval sütött süti(ezt ismerem, állagra és ízre nem annyira jó)
-mikróval grill módban sütve
-airfryerel sütve
-crisp funkcióval sütve
Melyikkel lesz a legfinomabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!