Sütöttetek már ezékiel kenyeret?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy alapvetően lepénykenyér, de örülnék, ha kicsit jobban megkelne. Hogy szoktátok csinálni, hogy valamivel levegősebb legyen?ápr. 26. 19:23
1/3 anonim válasza:
Nem, és nem is tervezem. A szóját köszönöm, nem kérem. Számomra tilos. Nem allergia miatt, hanem a magas jódtartalma okán.
2/3 anonim válasza:
Én lapos lepénykenyeret szoktam csinálni serpenyőben. Egy kis szódabikarbónát teszek bele, na meg olajat (általában szőlőmagolajat), ha kihagyom, kissé leragad. Lekvárral, gyümölcspürével vagy valamilyen mogyorókrémmel szoktam enni. Nem találom már a receptjét, úgy 10-15 éve találtam és nyomtattam ki.
Viszont találtam két rendes kenyeres receptet, ezekhez élesztő kell:
(1-es nem tudom, milyen szójáról ír, az Ezékiel lisztben nincs szója...)
3/3 anonim válasza:
Hol írtam olyant, hogy a lisztben. A talált receptekben sz egyik összetevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!