Sütöttetek már teljes kiőrlésű lisztből lángost? Vagy sütött-e valaki lángost sütőben? Ugyanolyan lett, mint a hagyományos?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 20:14
1/6 anonim válasza:
Teljeskiörlésűt sütöttem, nem volt ugyanolyan az íze, mint finomliszttel, mert érződik a teljeskiörlésű liszt íze, de ízlett. Arra érdemes figyelni, hogy ez a fajta liszt jobban megszívja magát, tehát több víz kell.
2/6 anonim válasza:
Hogy lenne ugyanolyan, ha más alapanyagot használsz...????
3/6 A kérdező kommentje:
Állagra és ízre értettem.
2020. júl. 30. 21:58
4/6 anonim válasza:
Se állagra, se ízre.
Biztosan ettél már tk. kenyeret meg fehéret is.
Tehát ismered a különbséget.
Kb. ugyanannyi lesz a különbség lángosnál is.
5/6 anonim válasza:
A sütőben sült "lángos" egy ízetlen, száraz lepény. Teljes kiőrlésűvel még nem próbáltam.
6/6 anonim válasza:
A lángos _lényege_ (mint a fánknál is), hogy bő olajban sül.
Ha sütőben sütöd, akkor nem lángos, hanem kenyérlepény. Teljesen más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!