Jobb-e az olaj nélküli sütő, mint a hagyományos?
Anyám "rágja a fülemet",hogy igazán vehetnék neki egy forró levegős fritőzt...
Nekünk a hagyományos igen régi van,ritkán használjuk. Ha magunknak vennék,inkább a forgó kosarast venném,azt jobban el tudom képzelni otthon,még sem 2,5 liter drága olaj kell bele,hanem csak egy.
Kérek tapasztalatokat az olaj nélküliről!
Értem,köszönöm!
Kombi tűzhelyünk van,"ismerem" az ízeket.
Amiért "félek tőle",az az,hogy egyszer vendégségben voltunk,ahol hurka~kolbászt sütöttek krumplival hot plan edényben,és nem voltam elragadtatva tőle.
Ebbe nem is lehet//szabad zsiradékot,olajat tenni?
(mert hogy néha elmegyünk mutterhoz kajálni,akár majd az abban készült ételeket is =D)
De, szabad. Nekem Tefal ActyFry van, van hozzá adagoló kanál, hogy mennyi olaj kell az adott etelhez. Én ehelyett max olaj sprayt használok. De nálunk mindenki szereti ezt a szárazabb típusú etelt. Hurkát mondjuk nem sütnék benne.
"Ebbe nem is lehet//szabad zsiradékot,olajat tenni?
(mert hogy néha elmegyünk mutterhoz kajálni,akár majd az abban készült ételeket is =D)"
Ezt itt nem értem....
Bocs,rosszul fogalmaztam...
Tehát lehet bele tenni...ha nekem csak úgy "jön be" benne az étel.
Ha megyünk anyuhoz vendégségbe,kérhetem,hogy nekünk hozzáadott zsiradékkal süssön benne.
Ez az egyik legértelmetlenebb konyhai kütyü, feltéve hogy van már légkeveréses sütő a konyhában. Az előző válaszoló gondolom nem fogja jó néven venni hogy ezt mondom, de ez a tipikus teleshopos "szükséged van erre a szarra is" jellegű termékek mintapéldája. Semmit nem csinál jobban, mint egy normális sütő, ellenben plusz helyet foglal, kisebb és kényelmetlenebb kialakítású.
Az egyetlen erénye, hogy valamivel alacsonyabb a fogyasztása, így 15 év alatt talán az árát is behozza...
6!
Szíved joga más véleményen lenni, de értelme csak akkor van, ha próbáltad már.
#7 Természetesen próbáltam, máskülönben nem nyitottam volna meg ezt a kérdést, és nem lenne mit nyilatkoznom. Édesanyámtól kaptam 3 vagy 4 éve karácsonyra, és néhány használat bőven elég volt, hogy megállapítsam: ez egy kis légkeveréses sütő, semmi több. Azóta lent áll valahol a pincében a dobozában. Tudtommal a testvéreim se használják az övéket. Bár nem diskuráltunk róla, de nincs elöl egyikük konyhájában se.
Ha nem értesz egyet, kifejthetnéd, hogy szerinted miben is tévedek. Mi pluszt ad ez a dolog egy sütőhöz képest?
Nos, nekem előny, hogy kisebb, mint a sütöm. Gyorsabb is, ugyanis a sütőt elő kell melegíteni, ezt nem. Kevesebbet is fogyaszt, mint a sütő. Plusz, így én egyszerre tobbfel dolgot is tudok készíteni.
De ahogy már az első kommentekben is írtam, nem mindenkinek jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!