Mitől jobb a fritőz olaj a hagyományos ételolajhoz képest (mondjuk venus. )?
Figyelt kérdés
Van egy fritőzünk, eddig mindig venus olajat használtunk hozzá és tökéletesen bevált. Vettünk egyszer viszont sütőolajat bele ami nemhogy nagyon drága is volt, de lassan melegedett fel és semmivel sem volt az ételnek jobb íze mint a sima olajjal. Mégis mitől jobb?2012. aug. 19. 13:40
1/1 anonim válasza:
Ezeknek az olajoknak, magasabb a "füstpontja", ami azt jelenti, hogy nehezebb őket elégetni és többször lehet bennük sütni (nehezebben használódnak el), mint a nem sütőolajokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!