*Felhasználói név kérdése:
Tárcsán sütöttetek már oldalast? Neten nem találok semmi érdemlegeset, de szombaton kinti sütést tervezek Köszi. Előre is
Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 20:13
1/8 anonim válasza:
De mit nem találsz? Pácold be min. pár órával előtte, de inkább ma, tedd be a hűtőbe sütésig és hajrá. Ha még nem vetted meg akkor inkább tarját vegyél.
2/8 A kérdező kommentje:
De átsül rendesen, itt most az a kérdés
2020. jún. 26. 08:48
3/8 anonim válasza:
Igen. Már a pác is puhít rajta. Sütöd egy kicsit a tárcsa közepén, aztán kihúzgálod a szélére pirulni, aztán csak ki-be amíg guszta nem lesz.
4/8 anonim válasza:
Nem, nem fog átsülni. Még a sütőben is két óra, amiből másfél fólia alatt
Én úgy szoktam, hogy szinte készre sütöm a sütőben, a tárcsán pedig már csak kérget sütök rá, locsolgatom a kisült zsíros szafttal, amibe kis cukrot érdemes rakni, attól lesz gyönyörű színe (egyáltalán nem lesz édes!)
5/8 A kérdező kommentje:
Király! Köszi a segítséget srácok
2020. jún. 26. 16:04
6/8 anonim válasza:
Csak tárcsán nem sül át.
Én csinálok húslevest, már majdnem készre főzöm a husit. Kiveszem és mézes mustáros pácba rakom. Egy órát pihen benne utána sütöm meg tárcsán
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, eszerint fogok tenni! Köszönöm
2020. jún. 27. 07:36
8/8 anonim válasza:
Én nem csinálnám huslevesnek, az íze belefő a levesbe, semmi nem marad a húsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!