Vajat hogyan kell kikavarni cukorral úgy, hogy ne recsegjen benne a cukor? Pl tortakrémhez. Milyen eszközökkel, módszerrel, technikával és milyen cukorral? Porcukorral? Csak fakanállal lehet vagy elektromos géppel is?
Szőlőcukorral is lehet?
Milyen géppel?
A vaj milyen állagú legyen? Kenhető?
én ilyet hasznålok finomra darált kristályzukor [link]
egy robotgėpel és puha vajal.
Vagy sokáig keverd, akkor a kristálycukor is elolvad, vagy porcukrot használsz.
A vaj szobahömérsékletü kell, hogy legyen, keverheted fözökanállal is meg géppel is, addig kell keverni, amíg teljesen egynemü lesz.
Szölöcukorral még nem próbáltam, de elvileg az nem szabad, hogy probléma legyen.
A robotgépnél meg mindegy, mivel kevered, a habverös rész is, meg a lapát is jó.
Ha csak annyi a krem hog vaj es cukor meg valami aroma az izre pocsek lesz. Ha a vajas cukros kebereket hozzaadod fozott kremhez akkor lehet finom.
A vaj legyen teljesen puha, szobahomersekletu. A cukor is. És habberővel kegerd vagy gépi vagy kézi. És jó sokáig kell hlgy teljesen elolvadjon. Sőt, az se biztos hogy lehetséges hogy tenyleg minden szemcse elolvadjon mert keves vajhoz sok cukor kell.
Ezert nem szoktak soka vajkrembe kristalycukrot tenni, csak porcukrot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!