A gázos vagy az elektromos gyros sütő a jobb?
Miért lenne mellékíze?
Egyébként én úgy tapasztaltam, hogy a felül gáz, alul villany tuzhelyeken a legkönnyebb sütni főzni. Persze ez megszokás kérdése is.
Mellékív nyilván nem lesz, de tized annyi lehetőség sincs egy gázos sütőben, mint egy elektromosban. Gyakorlatilag alul ég a tűz, aztán csinál ... valamit. A kaja meg olyan lesz, amilyen.
Persze rutinnal, gyakorlással, tapasztalással odafigyeléssel, sok dolgot meg lehet benne csinálni, de ha (most ne sértésnek vedd) szerinted mellékíze lesz a dolgoknak, akkor elég messziről integetsz ennek a rutinnak, és csak szenvedni fogsz vele.
Egy elektromos sütőt meg 20féleképpen variálhatsz, hogy süssön, még ha valami mellé is megy, akár menet közben is változtathatsz a sütési módon.
Jól írja az 1-es, a kombi a legjobb, gáz üzemű főzőfelület, és elektromos sütő. Minden más csak kompromisszum.
3-mas vagyok, oké, 1-essel együtt totál hülyeséget beszéltünk!
Mindketten átsiklottunk afölött, hogy GYROS!
Sokszor jön ilyen kérdés, melyik tűzhely a jobb, szerintem ezért válaszoltunk rögtön arra. Úgyhogy ezeket a válaszokat ne vedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!