Vajat hogyan kell kikavarni cukorral úgy, hogy ne recsegjen benne a cukor? Pl tortakrémhez. Milyen eszközökkel, módszerrel, technikával és milyen cukorral? Porcukorral? Csak fakanállal lehet vagy elektromos géppel is?
Figyelt kérdés
Szőlőcukorral is lehet?
Milyen géppel?
A vaj milyen állagú legyen? Kenhető?
jan. 9. 04:02
11/15 anonim válasza:
az ėn konyhai robotgépemnek van egy olyan feje ami habverėsre jó többek közt azal szoktam pl krėmes dolgokat elkésziteni ,de ha vaj,és zukorhoz mėg pl lisztet is teszek stb akkor mår inkåbb egy måsik fajta fejet teszek a gėpre.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! :)
jan. 9. 16:01
13/15 anonim válasza:
Kristálycukorral sehogy. Porcukorral kell ha krémbe megy és szobahős vajat habverővsl
14/15 A kérdező kommentje:
Okés!
jan. 9. 16:32
15/15 anonim válasza:
"Kristálycukorral sehogy."
Nyugodj meg #13-as, kritálycukorral is lehet. Csak te sosem kavartad olyan hosszú ideig, hogy ne recsegjen. Le kell ülni a kedvenc sorozatod elé, és míg egy rész lemegy, addig folyamatosan kevergeted. És voilá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!