Mi készíthető az alábbi alapanyagokból: tofu, president camambert sajt, kaukázusi kefír?
Na szóval, a mai Penny munchom nem volt túl sikeres, bár ez nézőpont kérdése.
Szegény kefírt sose szerettem, max tökfőzelékbe (jobb, mint tejföllel), tofut sose ettem, azt se tudom, milyen az íze, állaga.
A camambert is annyira van meg, hogy anno apukám sokat ette, de a szaga nekem nem volt túl kedves.
Na szóval mivel mindnek ma jár le a szavideje,a fentiek lazán a fagyasztóban landoltak, tehát csak készétel jöhet mindből szóba.
A kérdés adott: mit lehetne belőle kreálni, ami finom is, nem is büdös (camambert) egy átlagos étrendű családnak.
Esetleg valami rakott tészta, rakott zöldség?
Ti mit főznétek belőle?
#10: köszönöm
#9: fogalmam sincs, csomagolással együtt van a fagyasztóban. Toffini natúr van a csomagoláson.
11 Aha, az kemény tofu lesz. Kb úgy viselkedik mint a halloumi sajt, grillezheted, sütheted olajban, lehet vele valami ázsiai leves
Az alapanyagokon ne akadj fel annyira, a kínai főzőbor helyett tehetsz pl fehérbort is ha nincs, és a gochujang helyett édes annát ha az van otthon (kóstoltam mindkettőt, és hasonlóak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!