Camambert sajt grillezhető?
Figyelt kérdés
Lecsukós konyhapulti grillben szeretném (nem tudom mi a pontos neve, olyan mint a szendvicssütő, csak a grill betéttel)2014. okt. 21. 12:38
2/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! Itt vannak receptek hozzá!: [link] Ha grillezni akarod akkor mindenképpen alufóliába kell tenni, mert lágy sajt és ha csak simán tennéd be szétfolyna az egész. De ha alufóliába csomagolod be akkor abban szépen megsül, meggrilleződik. Nagyon finom így a Camembert sajt! Én is sokszor szoktam elkészíteni!
3/6 anonim válasza:
Alufóliában grillezni... Jó vicc. :)
4/6 anonim válasza:
2-es, itt tesztezed a fantáziádat.
A linkeden emlitett kajákat azt midet a grillen készitik?
5/6 anonim válasza:
Amiket linkeltem azok is jók! Sült camembert sajt!
Lehet sütőben és mikróban is grillezni ha van ilyen funkció!
Ha szabadban rácson akarják tűzön sütni a sajtot akkor kell alá tenni alufóliát mert puha sajt és ha nem lenne alatta akkor lefolyna a rácsok között a sajt. Mi is így szoktuk nyáron a camambert sajtot grillezni tűzön. Nagyon finom szokott lenni! Kosárkát szoktunk csinálni a sajt köré és úgy tesszük a rácsra.
2. vagyok.
6/6 anonim válasza:
Tehát még is csak sült a grillen, de nem nyársalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!