Megmaradt kb.1 kiló füstölt trappista sajt. Mit lehet főzni-sütni ekkora mennyiséggel?
Szerintem ugyan nem érdemes erölködni vele, mert a trappista ehetetlen vacak.
DE! Ha túl soknak találod, akkor készíthetsz belöle pogácsát, vagy egyéb sajtos valamit, vagy kisebb (Egyszerre felhasznált) adagokra osztva lefagyaszthatod.
Pizza, melegszendvics, bundás kenyér, sajtos-tejfölös tészta, sajtos pogácsa,rudak, rakott ételek-pl rakott krumpli tetejére is tudsz reszelni, rántott sajt rizzsel, rizottók tetejére is tudod reszelni
szendvicsekbe feltétnek
Tepsis krumpli sűrű palacsintatésztával leöntve, tetejére jó sok reszelt füstöltsajt.
Tejfölös-sajtos palacsinta, sajtfelfújt, sajtpuffancs, sajtkrémleves, de más zöldségkrémlevesek tetejére is finom.
De valóban darabokban lefagyaszthatod, és amikor kell, csak előveszel egy darabot valamihez.
Nem kell egyben felhasznalnod, alkalomadtan mindent feldobhatsz vele.
Kremlevesek, rakott etelek, csoben sult etelek tetejere kivalo. Szendvicsbe, salatakba, husszeletekre olvasztva, sajtfondunek szinten.
Konkret otletek sok sajttal: sajtleves, sajtpuffancs, sajtfelfujt, sajtos rolo, sajtmartas, grillezett sajt, rantott sajt, mac and cheese, sajtos omlett (a felvert tojasba es a tetejere is), sajtos palacsinta (a nyers tesztaba keverd, amikor sul az egyik oldal reszeljra, hajtd felbe es forditsd meg! Ha birod a sajtdompinget, mehet a tetejere is, talalsnal!;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!