Pataki tál kérdés. Szerintetek ha egybesült hust akarok sütni benne, tehetek-e alá alufóliát, hogy ne legyen nehéz elmosni? Sajt is lesz benne. Vagy akkor másképp "viselkedik" a tál?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 15:48
1/3 anonim válasza:
A pataki tál lényege, hogy az edény által beszívott nedvességben párolódik az étel. Ha kibéleled alufóliával, akkor ez nem müködik, ugyanúgy használhatsz bármi más (pl jénai vagy nemesacél) sütöedényt is.
2/3 anonim válasza:
Nem nehéz kimosni. Nem kell kimosni sem elég ha kitörlöd. A mosogatószer belemegy a pórusaiba s használhatatlan lesz. Ahogy előttem írták ha fóliát teszel bele nem kell a Pataki tál csinálhatod sima tepsiben.
3/3 anonim válasza:
Egéssz nyugottan rakhatsz alá alufóliát, a folyamat nem csak ott bonyolul le ahol a tálhoz hozzá ér a hús. Mivel a tálat is meg a fedelét is beáztattad, igy a belsö térfogatban ugyan az a forro nedves levegö veszi körül.
A Rómaitálnak az a lényege, hogy zsír meg viz nélkül készits ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!