Camambert sajtot, hogyan rántunk?
Figyelt kérdés
Hogyan kell csinálni a rántott camambert sajtot? A "penészes" rész is rajta hagyjuk vagy valahogy levarázsoljuk róla? :)2014. okt. 22. 21:27
1/7 anonim válasza:
Rajta.
Én úgy szoktam panírozni, mint a zöldséget.
2/7 anonim válasza:
Rajta marad!
legjobb a feles mert az be van burkolva penésszel.
ha az egésszet félbe vágod, ott sütés közben kifolyhat, jön a liszt, tojás, zsemlemorzsa. Közepes lángon világosra sütöd.
Sütés után egy kanál áfonya dzsemet /vagy ilyet/ csorgatsz rá.
nekem meg a nyálam csorog amikor ilyesmit írok.
3/7 anonim válasza:
Természetesen nem kell meghámozni, a penész a lelke :), a dupla panír ennél is jól jön, meg, ha panírozás előtt, egy kicsit beteszed a fagyasztóba a sajtot.
Frissen, gyorsan kell kisütni, reményeink szerint nem fog kifolyni.Azonnal tálalni, valamilyen finom körettel.
Az áfonya dzsem szuper jó hozzá, ahogy más is írta.
4/7 anonim válasza:
Most már nem birom ki, ma rántott Camambert lessz, azt hiszem füge dzsemmel.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. Hétvégén meg is csinálom :)
2014. okt. 23. 13:15
6/7 anonim válasza:
Dupla panír, kicsit berakni a mélyhűtőbe. A penészt rajta kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!