Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Étteremből hozatott brassói,...

Étteremből hozatott brassói, kemény a hús, halvány a krumpli. Valami tipp a feljavítására?

Figyelt kérdés
Ha kis vízzel párolom, szétfő a krumpli. Olajban átpirítva szerintem nem lesz puhább a hús. Sütőben kiszárad. Esetleg sütőben kis vízzel, lefedve, majd levéve a tetőt?

júl. 14. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Ha van airfryer talán abban,de a hús puhább nem lesz.

Szerintem panaszkodik az étteremnél.

júl. 14. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam már így. Tapasztalatom szerint nem lesz jobb házilag feljavítva. Menthetetlen.

Ha egy viszonylag egyszerű ételt nem tud egy étterem jól elkészíteni, szerintem hagyd őket a ...

júl. 14. 15:24
 3/8 anonim válasza:
31%
Fűszer
júl. 14. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as. Ha nincs rendesen megsütve a hús, megfőzve a krumpli, a fűszer ezeken nem segít.
júl. 14. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Ha fizettél érte,akkor szerintem hagyd a csudába.Inkább kérd vissza a pénzed.

----------------------------------------------------------------------

Persze ha mindenképpen javítani akarsz rajta,akkor átalakíthatod az ételt.A húsból csinálj mondjuk pörköltet.A burgonyát meg párold puhára.Így már nem lesz brassói.De talán ehetővé tudod tenni.

júl. 14. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy oldottad meg?
júl. 14. 20:42
 7/8 Hova gondolsz ***** válasza:

Panaszt kell tenni az étteremnél. Bár gondolom már csináltál valamit vele.

De tudod kérdező, nekem két pincér is mondta, hogy étteremben brassóit soha ne rendeljek. Tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem, csak a továbbiakra írtam neked.

A te eseted alapján ezek szerint, igaz lehet ez akkor is, ha házhoz rendeled.

júl. 15. 01:16
 8/8 A kérdező kommentje:
A pörköltes variációt fogadtam meg. Hagymával, paprikával, fokhagymával még pároltam vagy 25 percig, a krumplit meg utósütöttem. Nem volt neház szétszedni, mert össze se keverték. Legalább a krumpli jó lett. Ez az étterem inkább a modern mediterrán konyhákban jeleskedik, úgy látszik, hagyományosat nem tudnak.
júl. 15. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!