Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tulajdonképpen mitől lesz...

Tulajdonképpen mitől lesz "rakott" egy étel? Pl rakott krumpli, rakott karfiol, tészta stb.

Figyelt kérdés

Mindegyikben az a közös, hogy sütni kell és darálthús van benne.

Kivéve a rakott krumplit mert abban inkább kolbász van.


De miért "rakott"? Mitől lesz "rakott" egy étel?

Miért hívjuk annak?



jún. 18. 00:51
 1/6 A nagy Levin ***** válasza:
97%
Mert elméletileg rétegezve vannak benne az összetevők.
jún. 18. 02:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A rétegzéstől.
jún. 18. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Az egymásra RAKOTT különbözö hozzávalókról!

Egyébként tévedésben van, nem kell bele feltétlen darált hús, ahogy rizs sem (Ezek csak MO-on kötelezöek), a lényeg a többféle hozzávaló, elsösorban zöldségfélék, amik rétegekben vannak egymás fölött, és úgy sütik össze öket.

jún. 18. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rétegezve van leRAKVA.
jún. 18. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
13%
Krumpli esetében érdekes módon töltött krumpli a darált húsos. :-)
jún. 18. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
Attól, hogy bárhová rakhatod. Rakhatod az asztalra, de berakhatod a hűtőbe is... Visszarakod a sütőbe, vagy éppen kirakod hűlni az udvarra...
jún. 19. 07:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!