Tulajdonképpen mitől lesz "rakott" egy étel? Pl rakott krumpli, rakott karfiol, tészta stb.
Figyelt kérdés
Mindegyikben az a közös, hogy sütni kell és darálthús van benne.
Kivéve a rakott krumplit mert abban inkább kolbász van.
De miért "rakott"? Mitől lesz "rakott" egy étel?
Miért hívjuk annak?
jún. 18. 00:51
1/6 A nagy Levin válasza:
Mert elméletileg rétegezve vannak benne az összetevők.
3/6 anonim válasza:
Az egymásra RAKOTT különbözö hozzávalókról!
Egyébként tévedésben van, nem kell bele feltétlen darált hús, ahogy rizs sem (Ezek csak MO-on kötelezöek), a lényeg a többféle hozzávaló, elsösorban zöldségfélék, amik rétegekben vannak egymás fölött, és úgy sütik össze öket.
5/6 anonim válasza:
Krumpli esetében érdekes módon töltött krumpli a darált húsos. :-)
6/6 anonim válasza:
Attól, hogy bárhová rakhatod. Rakhatod az asztalra, de berakhatod a hűtőbe is... Visszarakod a sütőbe, vagy éppen kirakod hűlni az udvarra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!