Sokan írják ebben a rovatban, hogy több napra főznek. Máshol nem fordul elő a családban, hogy másnap is már csak kényszerből eszik a maradékot, ha nincs friss, de harmadnap már biztos rá se bírnának nézni?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Mi vasárnap úgy főzünk hogy kedd-szerdáig kitart...
Finnyásság kérdése.
És nem lustaságé.
Mert este 6-7 ig dolgozunk és hétköznap nem állunk neki főzni még este.
Pláne ilyen melegbe.
Aki nem dolgozik, vagy ráér az felőlem főzhet minden nap frisset.
11-es, azt hogy?
Nálunk nem is maradna addig, annyit nem tudnék főzni.
És az íze, állaga? Pl. rántott hús, sült krumplival, elég gyakori vasárnapi étel. Marad a húsból szerdáig? A krumpli is finom marad?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Pl hús levest megeszem több naposan is.
Vagy a töltött káposztát is.
A tepsis, rakott stb ételek pl több naposan is jók.
A rántott hús is meg a krumpli az frissebben 1-2 napig esszük.
Ahogy írtam finnyásság kérdése mi nem vagyunk azok. Nem az hogy finomabb marad e.
Persze hogy nem olyan mint a friss.
Nagy család van gyerekek. Plusz 2 nagyszülő akikre pluszba főzünk.
Sajnos így tudjuk megoldani hogy hétvégén " üzemi konyha" szerűen több fajtát, több napra főzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!