Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az édesburgonyapüré másnapig...

Az édesburgonyapüré másnapig vagy harmadnapig még tárolhatom hűtöben?

Figyelt kérdés
Most kóstoltatnám a fiammal az édesburgonyát. Gondoltam kicsit többet csinálok, hogy legyen a következő 1-2 napra. Ezt így lehet, vagy csak másnapig, vagy inkább ne tartogassam másnapra?

2023. júl. 11. 05:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
En 2 napig szoktam hutoben tartani.
2023. júl. 11. 05:56
 2/18 anonim ***** válasza:
32%
Másnapig még simán, de hogy őszinte legyek én sem szívesen ennék 2 napos pürét, ezért én a gyereknek sem adnék olyat. Ha hűtőben van, nyilván nem lesz semmi baja, de akkor is! Az élvezeti értéke már nem olyan mint frissen. Pont a kicsinek, pont a kóstoltatásnál?
2023. júl. 11. 06:00
 3/18 anonim válasza:
83%

2-es én még az egy hetes kaját is megeszem :')

Nyugi bébimnek nem adnám ennyi idő után, de van aminek nem csökken az élvezeti értéke főleg ha jól tárolod. Amúgy láttam olyat aki lefagyasztva tárolja. Nincs benne tapasztalatom csak írom hogy van ilyen is.

2023. júl. 11. 08:09
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Nyugi,két napig biztos jó hűtőben.
2023. júl. 11. 08:27
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Felfoghatatlanok ezek a kérdések.
2023. júl. 11. 08:47
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Lehet hűtőben tárolni egy vagy két napot.
2023. júl. 11. 09:02
 7/18 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen jó lesz másnap és a következő nap is. Ennyi ideig szinte minden eláll megfelelően hűtve, ami nem extra kényes. A krumpli pedig nem az.
2023. júl. 11. 09:22
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

2 vagyok. Bocsánat, akkor én vagyok túl finnyás, de én az édesburgonyapürét tejszínnel, a gyerekeknek hozzátáplálás alatt tápszerrel csináltam. Egyikkel sem túl nagy az élvezeti értéke 2 nap után.

Más kaját én is megeszek akár egy hétig is, de a tejes dolgokat legkésőbb másnap elfogyasztjuk. 6 emberrel momdjuk nem is szokott túl sok megmaradni. 😃

2023. júl. 11. 09:23
 9/18 anonim válasza:
35%

Laktózerzékeny volt a fiunk. Neki tápszerrel csináltam a püréket. Amit délbe megcsináltam, az már estére elég undorító lett.

Attól függ, hogy csinálod. 2 nap meg beleférhet, de a 3. napon én már a gyereknek nem adnám.

2023. júl. 11. 09:29
 10/18 anonim ***** válasza:
66%

Kisgyereknél nyilván jobban figyel az ember. De én simán megeszem, és semmivel sem rosszabb, mint másnap. Nyilván a frisshez semmit se lehet hasonlítani.

És ha van benne tej? A megbontott dobozú tej is eláll a hűtőben egy hétig is.

2023. júl. 11. 09:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!