Az édesburgonyapüré másnapig vagy harmadnapig még tárolhatom hűtöben?
2-es én még az egy hetes kaját is megeszem :')
Nyugi bébimnek nem adnám ennyi idő után, de van aminek nem csökken az élvezeti értéke főleg ha jól tárolod. Amúgy láttam olyat aki lefagyasztva tárolja. Nincs benne tapasztalatom csak írom hogy van ilyen is.
2 vagyok. Bocsánat, akkor én vagyok túl finnyás, de én az édesburgonyapürét tejszínnel, a gyerekeknek hozzátáplálás alatt tápszerrel csináltam. Egyikkel sem túl nagy az élvezeti értéke 2 nap után.
Más kaját én is megeszek akár egy hétig is, de a tejes dolgokat legkésőbb másnap elfogyasztjuk. 6 emberrel momdjuk nem is szokott túl sok megmaradni. 😃
Laktózerzékeny volt a fiunk. Neki tápszerrel csináltam a püréket. Amit délbe megcsináltam, az már estére elég undorító lett.
Attól függ, hogy csinálod. 2 nap meg beleférhet, de a 3. napon én már a gyereknek nem adnám.
Kisgyereknél nyilván jobban figyel az ember. De én simán megeszem, és semmivel sem rosszabb, mint másnap. Nyilván a frisshez semmit se lehet hasonlítani.
És ha van benne tej? A megbontott dobozú tej is eláll a hűtőben egy hétig is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!