Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen márkájú müzliszeletet...

Milyen márkájú müzliszeletet adnak a kórházakban/iskolában?

Figyelt kérdés

Több éve találkoztam utoljára iskolában és kórházban étellel, az ott kapott müzliszeletek isteniek voltak (csokoládés, mézes, gyümölcsös).

Az iskolás/menzás müzliszelet fehér csomagolásban van, a név, lejárati dátum és tápérték táblázat szerepel rajta. A kórházason ugyan ez, viszont az teljesen átlátszó csomagolásban van.

Kifejezetten a kórházas, mézes müzli volt finom, erre lennék a legjobban kíváncsi. Információt nem találtam róla a neten. Arra gondoltam, lehet Cerbona márkájúak voltak? Több éve a Cerbona még igen olcsó volt és a müzliszeletek úgymond „legalja" volt (tudom, mostmár kaphatóak különleges ízűek, amik biztos finomak), így gondoltam lehet azt adták más csomagolásban.

#menza #müzliszelet #gabonaszelet
ma 00:43
 1/1 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ma már adnak. A magyar kórházak egy kicsit alul vannak finanszírozva...
ma 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!