A legtöbb müzliszeletet miért áztatják be tömény cukorba?
Figyelt kérdés
Tényleg erre van igény?2022. júl. 20. 00:19
A kérdező szavazást indított:
Szerintem így jók azok, cukrosan, csokisan, kandírozva
Szerintem is túl cukrosak
18 szavazat
1/11 anonim válasza:
Eredetileg az egészséges étkezéshez ajánlották.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, én sem szeretem így őket. Ami még ilyen az a diétás pl gluténmentes dolgok. Dugig cukorral, nem értem az mire jó? Így inkább meg se veszem.
3/11 anonim válasza:
Nemtom ki hogy van vele, de nekem pl még nem tiltotta meg senki, h cukormentes műzliszeleteket vásároljak kizárólag. Nem vagyok nagy véleménnyel a Schobert Norbertről, de pl a Rossmanban árult Norbi-féle cukormentes műzliszeletekkel semmi gondom nincsen.
4/11 anonim válasza:
Gondolom azért, mert úgy többen megveszik őket. Én csak cukormenteset veszek néha a Lidl-ben, az is nagyon édes.
5/11 anonim válasza:
Én ezt egyszer elkészítettem, azóta nagyon szeretjük, nem sokszor veszek már boltit.
Fém dobozban sokáig eláll, ebben méz van, de nem sok.
6/11 A kérdező kommentje:
5:
Nagyon jó, köszönöm! Lehet egyszer megprobalom.
Jó fej a kutya is😁
2022. júl. 20. 12:00
7/11 anonim válasza:
Én is örültem, amikor rátaláltam erre a videóra, szerintem is próbáld ki.
8/11 anonim válasza:
A cukormentes sem jobb mert ízre az is édes csak még az édesítőtől megy a hasa az embernek
9/11 anonim válasza:
1) a cukor olcsó 2) a cukor jól ragad, ez tartja össze
10/11 A kérdező kommentje:
8:
Pontosan, az sem jobb.
Ezt az egész édesítési kényszert nem értem, akár cukorral, akár édesítővel. Könyörgöm, miért??
A hozzáadott gyümölcsben már van annyi cukor ami kell, vagy ok, legyen még pár tömegszazaléknyi cukor vagy méz. De hogy pl a Nestlé oats muzliszeletben is 23 % cukor van.. de biztos erre van tömegigény
2022. júl. 21. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!