Van akinek sokat, van akinek semennyit.No meg egy jóféle pálinkát nem is érdemes elpazarolni ilyen manőverekre.Hiszen úgy élvezhetetlen.Nem lehet rendesen érezni az ízét,illatát,zamatát..
2022. máj. 2. 18:32
2/7 anonim válasza:
Elég fölösleges dolog így vedelni, mert ha "jól" sikerül, akkor egy csapásra annyira beseggelsz, hogy onnantól nem lesz jó az este. Ha nem sikerül jól, akkor meg rögvest kirókázod az egészet. A sportivási hősködés a vesztesek műfaja.
2022. máj. 2. 19:17
3/7 anonim válasza:
Bármennyit.
2022. máj. 2. 19:44
4/7 anonim válasza:
Én láttam már olyat,aki egy üveges, nem a 0,33as sört leöntötte a torkán.
Szerintem ugyanezt meg tudná csinálni vodkával is. De szerintem az ilyen produkció tuti gyomormosással végződik
2022. máj. 2. 20:09
5/7 anonim válasza:
2 deci vodka a rekordom, és bár van, hogy a neten terjedő egész üveget egyszerre lehúzó emberkék elbizonytalanítanak, ennél tovább sztem nem érdemes menni. Persze, lehet vele menőzni a haverok előtt, de mi értelme van? A buli végére úgyis mind be lesztek baszva és senkit se fog érdekelni, hogy te egyszerre ittad meg azt a mennyiséget vagy részletekben. Ellenben ha sokat iszol meg egyszerre, akkor lehet, hogy azonnal kiütöd magad és neked akkor addig tartott a buli. Nem ér meg ennyit szerintem.
Arról nem is beszélve, hogy rosszabb esetben belehalsz a kísérletbe. Már 2 deci vodkában is k***a sok alkohol van, egy egész üveg egyszerre simán lehet halálos.
2022. máj. 2. 21:54
6/7 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik fél litert is levernek, csak minek. Elég az a feles is.
2022. máj. 2. 22:53
7/7 anonim válasza:
Elég régóta vagyok alkesz, nem tolom minden nap, de lassan majdnem... És valamiért mindig alvásig, este. Sörnél maradok, 4,5% körüliből 9 most, ami el is rak holnapra. Az kb 2dl alkohol, 2-3h alatt elfogyasztgatva, egyre hülyébben énekelve. Ha felét beverem azonnal, akkor eléggé be lesz már loopolva valamelyik random kispál refrén, és semmivel se lesz hamarabb este...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!