Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az édesburgonyapüré másnapig...

Az édesburgonyapüré másnapig vagy harmadnapig még tárolhatom hűtöben?

Figyelt kérdés
Most kóstoltatnám a fiammal az édesburgonyát. Gondoltam kicsit többet csinálok, hogy legyen a következő 1-2 napra. Ezt így lehet, vagy csak másnapig, vagy inkább ne tartogassam másnapra?

2023. júl. 11. 05:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Nem Magyarországon élsz? A te életed nem tette tönkre a fidesz? Neked olcsón adnak mindent a boltban? A 25%os fidesz által csinált infláció rád meg pár válaszolóra ne vonatkozik? Akkora válságot csinált a fidesz hogy 1-2 nap után kidobni az ételt a hűtőből már luxus... 1 hét után sem lesz semmi baja. Aki finnyáskodik és 1 napnál tovább nem tart ételt a hűtőben rettenetesen pazarló.
2023. júl. 11. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
15%
Lepontoztátok a 2-est de tök igaza van. A krumpli püré már másnap nem olyan jó ízre. Ha meg tej is van benne akkor túl sok nap nem nagyon tartogatnám.
2023. júl. 11. 12:33
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

"Lepontoztátok a 2-est de tök igaza van."

Nincs igaza.

"A krumpli püré már másnap nem olyan jó ízre."

Nem igaz, a krumplipürének másnap is pont ugyanolyan íze van.

"Ha meg tej is van benne akkor túl sok nap nem nagyon tartogatnám."

Hülyeség, 4 napig is simán eláll a hűtőben.

2023. júl. 11. 12:37
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

14

Akkor te edd a több napos pürét.

Én inkàbb kevesebbet főzök de nem eszem meg 3-4 naposan.

2023. júl. 11. 13:38
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
3 napot is simán kibír. En 4ednap is megeszem de megertem hogy picinek azt nem.adnad
2023. júl. 11. 15:38
 16/18 anonim ***** válasza:
43%

Az édesburgonyát (batáta) ne hasonlítsuk már a krumplihoz, mert semmi köze hozzá! Neve ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának, csak a gumói alakja hasonlít rá.

Ha valamihez hasonlítgatni akarjuk, akkor már inkább hasonlít a sütőtökhöz.

Én simán megeszek hűtőben tartott ételt 3 naposan is, de a csecsemőmnek mindig frissen készítettem el mindent.

2023. júl. 11. 15:54
 17/18 flora08 ***** válasza:
20%
Amikor pici volt a fiam, imádta az édesburgonya-pürét magában, vagyis nem tettem bele sem tejet, sem tápszert, semmit. Megpároltam, pürésítettem. Ette aznap, amikor készítettem, és másnap. Nem értem, mi baja lett volna tőle 😶
2023. júl. 13. 11:36
 18/18 flora08 ***** válasza:
100%
17-es vagyok. Nulla százalék? Mit írtam le, ami ennyire borzalmas? 🤦🤦🤦
2023. júl. 14. 12:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!