Sokan írják ebben a rovatban, hogy több napra főznek. Máshol nem fordul elő a családban, hogy másnap is már csak kényszerből eszik a maradékot, ha nincs friss, de harmadnap már biztos rá se bírnának nézni?
"Nincs itt szegénység, ahol kidobálják egyesek a tegnapi ételt..."
Kérlek másold be, ki írta azt, hogy kidobja az ételt. Sehol nem látok ilyet. Nálunk pl a maradékot senki sem eszi meg azt jelenti, úgy főzök, hogy nincs maradék. Nem tegnap kezdtem, elég jól ki tudom számolni, miből mennyi kell. 4.voltam.
Aki ráun az előző napi kajára az nyugodtan beállhat főzni frisset, de oda is b.na, hogyha nekem minden nap főzöcskézni kellene a családra, mert egyik sem eszi meg a tegnapi főtt ételt.
Akkor eszik mást, az ő baja.
Általában kétnapra főzök, akinek nem tetszik, készít rántottát magának vagy amit akar, de nem fogok minden nap a konyhában álldogálni meló után-mellett, mert xyz finnyáskodik.
Írom ezt úgy, hogy alapvetően szeretek főzni és szívesen főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!