Milyen ebédötleteitek lennének másnapra, harmadnapra?
Nehéz kérdés mert sokan 2napos kaját nem eszik meg : Én ezeket tudom még 3nap is megenni .
Töltött paprika
Töltött káposzta
Csülkös babos káposzta
Vadas marha
Székely káposzta
Rakott burgonya
Bab gulyás
Pörköltek
Hát szerintem a rántottak és a sültek pont hogy ehetetlenek másnap, de te tudod :)
Szószos, sűrű tésztaételek (kis víz, vagy adott esetben tej hozzáadásával érdemes felmelegíteni, úgy ismét krémes lesz)
Rakottasok, egytálételek (pl. paradicsomos padlizsán, cukkini) pizza, lasagne - sütőben kell újramelegíteni, úgy olyan, mint frissen. Mikróban gumis.
Úgy látszik ez ízlés, vagy személyfüggő:
én pl. a tésztaféléket nem szívesen eszem másnap, a sülteket, rántottakat akár még hidegen is szívesebben eszem. Ezen kívül a pörkölteket, rakottakat, akár hidegen, akár melegen is jóízűen megeszem.
Én mindent megeszem 2-3 naposan is.
De szerintem ezek bármikor jók.
Paradicsomos káposzta sült hússal, rizses hús, tarhonyás hús, rizsfelfújt, mákos, diós, lekváros, tészta-kifőzöd a tésztát és mindenki azt és akkor tesz rá amit akar, bolognai, krumplis, káposztás tészta, pörkölt tésztával, paradicsomos húsgombóc, bármilyen leves-lencse, gulyás több napig is eláll, krém levesek, tojás leves, gomba leves 2 nap, töltött paprika, töltött cukkini, krumplipüré stefánia vagdalttal, sült hal rizzsel, vadas, nudli, derelye, gombócok, tejberizs, főzelékek-2 nap,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!